• Hem

• Skriverier

• Teknikinformation

• Produktinformation

• Säljmaterial

• Webbproduktion

• Utbildning

• Kunder

• Kontakt

  

 

 

 

Vad är målet med din webbplats? Information? Försäljning? Kampanjer?

Att producera information på Internet har många likheter med annan publicering, men också många skillnader. Besökarens beteende skiljer sig jämfört med t ex tryckta medier. Det finns också rent tekniska skillnader i produktionen av webbsidor jämfört med produktion av tryckt information. Interaktivitet, snabbhet, länkhantering, sökmotoroptimering - nyckelord inom webbproduktionen som inte finns inom traditionella medier.

Omvänt finns det många saker som är specifika för tryckta medier, t ex antalet sidor, som är nästan helt oväsentliga vid produktion av webbsidor.
 

Internet minskar dina kostnader

På din webbplats behöver du inte begränsa dig till 4 eller 8 sidor. Här har du obegränsat med utrymme. Du sparar in på både tryckkostnader och transporter genom att publicera din information på Internet. Dina kunder kan också nå dig direkt, via webbsidorna.

Din produktinformation, prislistor, manualer, nyhetsbrev och inte minst dina varor finns tillgängligt för alla. Dina kunder kan be om offerter, ställa frågor, söka i en produktdatabas och handla direkt. Informationen på Internet är tillgänglig för dina kunder omedelbart som du lägger ut den på Internet, och den finns där dygnet om.
 

Förändras med din omvärld

Informationen är enkel att uppdatera och underhålla, den är alltid aktuell. Inga dyra omtryckningar när Telia byter ut ditt telefonnummer eller när du flyttar verksamheten till större lokaler. Flexibiliteten jämfört med traditionellt tryckta medier är större. Du behöver inte heller vänta till webbplatsen är färdig - se den hellre som ett kontinuerligt bygge. Vi lägger ut det du har för stunden när du sedan vill du bygga ut, ändra eller ta bort så gör vi det, omedelbart. Det kostar inte mycket att uppdatera din webbplats, och det går fort!
 

Domänregistrering & webbhotell

För att alla ska hitta till din webbplats så behöver du ett domännamn och ett webbhotell. Vi hjälper dig med domännamnsregistrering och att lägga upp sidorna hos ett webbhotell.
 

Andra användningsområden

Numera finns även andra användningsområden för webbtekniken än enbart visning på Internet. Vi använder webbteknik för att utveckla on-line hjälp för både produkter och tjänster som sedan visas via webbläsaren.

Hjälpsystemet eller dokumentationen kan distribueras via CD, Internet eller intranät.